Voorjaarsconcerten in Utrecht, Dordrecht en Vierlingsbeek

mazacrocha-vijf
Dit jaar bestaan we alweer vijf jaar. Met het thema vijf hebben we een programma samengesteld met gedeeltelijk vijfstemmige muziek en zelfs muziek in vijfkwartsmaat. Hiervoor speelt Else Carriere met ons mee, die we kennen van zomercursussen. We spelen vooral muziek uit Engeland (Tye, Byrd, Locke, Purcell) met daarnaast continentale tijdgenoten (Lassus, Festa, Vivaldi) en een uitstapje naar de hedendaagse spelende Engeltjes van de Nederlandse componist Van Nieuwkerk.

Op 19 april spelen we om 14:00 in de Willibrordkerk in Utrecht
Op 26 april spelen we om 15:00 in de molen Kyck over den Dyck in Dordrecht
Op 31 mei spelen we om 15:00 in het Koningskerkje in Vierlingsbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *